2013. szeptember 24., kedd

Csináld magad arctonik

Sokan használnak arc tonikot, amit pl.:  lát a tv-ben vagy esetleg drogériákban, ám sokan inkább csak a reklámnak hisznek, mintsem utána járnának mik is rejtőznek abban a palackban. Szerintem nem kell ecsetelnem, hogy mit gondolok ezekről a teli tartósítószeres, mesterséges illatanyagokkal jól  megpakolva, ami szinte a felét alkotja és teljesen felesleges  a bőrödnek!!

Mit is takar valójában a tonizálás?
 Lényegében fertőtlenít, összehúzza a pólusokat,visszaállítja a bőr pH-ját.   Fontos tonizálni az arcunkat, hiszen minden nap hatásoknak van kitéve, szennyeződés kerül rá és illik ezektől érzékeny búcsút venni. Mondhatnám úgy is, hogy a arcbőr tisztításra feltesszük a hiányzó pontot. Meglepő, hogy a napvégére a vattakorongon a szennyeződés szemmel jól látható, és ezt észlelve belegondol az ember, hogy ez mind-mind az arcán volt és ez csak gyűlik és gyűlik.

Készítettem egy hiper-szuper nagyon könnyen  megvalósítható, minden bőrtípusra illeszkedő arctonikot. Régóta használom már esténként és a véleményem nagyon-nagyon jó! Azt csinálja amit vársz tőle, nem többet, nem kevesebbet.

Hozzávalók:
  • víz
  • almaecet
Keress egy kisebb palackot  és töltsd félig almaecettel, majd a maradék helyet egészítsd ki vízzel. Jól össze kell rázni és készen is volnánk! Az illata az almaecetből adódóan nem a legkellemesebb, de el lehet viselni 5 másodpercig, ugyanis pillanatok alatt elpárolog.Esténként egy vattapamaccsal át törlöd a pofidat és készen is van.
Pattanásos, beteg bőrnek igazi felüdülés lesz, ha ezt használod!
Remélem tudtam segíteni! Szép napot! :*





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése