2014. szeptember 24., szerda

Smink suli 2.osztály - Arc szobrászat

Az előző bejegyzésben az alapozó témát meríttettem ki, most viszont egy érdekes témát fogok feszegetni. Személy szerint nem rég óta használom ki a bronzosító és a highlighter adottságait, de amint egyszer kipróbáltam, egyből beszippantott ez az egész!:) Konkrétan az arcunkkal akármit kezdhetünk. Pl.: orr vékonyítás, arccsont kiemelés, arcforma vékonyítás és a listát még tudnám folytatni!:) Ugye milyen szemtelenül jól hangzik? :P


Ez az ábra remekül megmutatja nekünk a termékek pontos 'koordinátáit'. Ezeken a területeken alapos eldolgozásra lesz szükség a természetes hatás elérése érdekében. Erre is vannak természetesen ecsetek. De először is vegyünk át, hogy milyen termékkel kell dolgoznunk.

Bronzosító
  • Ezzel a termékkel nap barnított hatást érhetünk el ami szerintem szép természetesen hat. A bronzosítónknak 1-2 árnyalattal kell, hogy sötétebb legyen a bőrünk színénél. A bronzosítót a legegyszerűbb egy vágott fejű nagy ecsettel fel vinni, amiről képet is csatolok majd, hogy lássátok hogyan is néz ki. Próbáljunk úgy dolgozni, hogy szem előtt tartunk egy íratlan szabályt ami így szól: "A kevesebb néha több." ez alatt azt értem, hogy ne egyből pakoljunk az arcunka egy halom terméket és azt próbáljuk eldolgozni mert az konkrétan lehetetlen vállalhatóra eldolgozni az arcunkon, szóval építgessük a színt apránként! 


Highlighter

  • A highligter mondhatni egy "láthatatlan" csoda ami gyönyörűségesen mutat az arcon, de ezt csak napfényben, fényképeken láthatod vissza, hogyan is fest! Ezt a terméket is vágott fejű nagy ecsettel visszük fel az arcunkra. Kicsit csillámos, selymes hatása van amitől ragyogóbb arcot kaphatunk. Szerintem nagyon ígéretesnek hangzik..valóban az is :)


Mutatok pár képet, hogy mennyire megtudja változtatni az arcunkat ez a kis trükk!:))








A biztonság kedvéért még rakok egy olyan képet amin megmutatja, hogy mit hova kell tenni!:)



Puszi♥ 
D.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése